Tidligere Adiatek.dk

Ride-On gulvvaskemaskine til industri & store arealer

Ride-on gulvvaskemaskine til industri er til dig, der har brug for rengøring af større gulvarealer, som eksempelvis idrætshaller eller lagerhaller. Ride-on maskinerne er derfor et perfekt redskab til pedeller, halinspektører, produktionsvirksomheder, større supermarkeder, messecentrer, produktionsvirksomheder med flere.

Har du brug for hjælp eller anden information, kan du altid kontakt os på tlf: 6969 2906.

Hold dine gulve rene med en gulvvaskemaskine til industri i høj kvalitet

Hos CurantTeknik finder du et stort udvalg af gulvvaskemaskiner til industri og større gulvoverflader. Vores industrimaskiner har effektivitet og funktion i fokus, og vi tilbyder produktserier i forskellige formfaktorer samt egenskaber. 

  • Coral gulvvaskemaskine-serien byder på en god størrelse og funktionalitet for pengene, og er i stand til at feje og vaske samtidigt.
  • Sapphire-serien deler denne egenskab og købes ofte med spuler moneret.
  • Topaz-serien både vasker og fejer også, og er skabt med den nyeste teknologi og ergonomi, hvilket giver den en multijusterbar førerplads samt 180L vandvask.
  • Diamon-serien er beregnet til vask af store områder med både kantvask, fejning og gulvask i samme omgang.
  • Quartz-serien er effektive maskiner af god kvalitet, som også kan fås i selvkørende model, og er perfekt til både hård industri og indkøbscenter m.m..

Se mere under hver kategori eller kontakt os eller ring nedenunder, så rådgiver vi dig og din virksomhed om en gulvvaskemaskine, der passer perfekt til netop din situation.

Indkøbskurv
Scroll to Top