Ruby48BH gulvvasker fra Adiatek i brug

Walk-Behind - Gulvvaskemaskinen til større arealer

En Walk-Behind gulvvasker fra Adiateker såvel en sund, ergonomisk og brugervenlig rengøringsløsning for dig. Derfor er det også en økonomisk sund løsning, da den giver sundere og gladere medarbejdere, og din rengøring bliver hurtigere og mere effektiv.

Mange af/alle vores Walk-Behind gulvvaskemaskiner har to/tre essentielle funktioner i forhold til din rengøring og vask af gulv. Nemlig både at opløsning og skrubbefunktionen i forhold til det beskidte gulv, samt at efterlade et tørt og rengjort gulv – Alt sammen i et og samme pas, som fremskynder din rengøringsproces markant.

Med en Walk-Behind gulvvasker får du både renere og tørrere gulve, end ved at bruge en moppe og spand. Dette reducerer også risikoen for at nogle glider og falder på dit gulv. Og husk også at et rengjort gulv er meget flottere end et beskidt gulv.

Leder du efter mindre gulvvaskemaskiner til eksempelvis kontorlokaler, så klik her.

Ruby48BH gulvvasker fra Adiatek i brug
Udstillingsområde med Adiatek gulvvaskemaskiner hos Curantteknik.dk

Walk-Behind modeller til alle behov

Walk-Behind  gulvvaskemaskinen er til dig der har brug for rengøring af lidt større gulvareal, som eksempelvis idrætshaller eller lagerhaller. Walk-Behind maskinerne er derfor et perfekt redskab til pedeller, halinspektører, produktionsvirksomheder, større supermarkeder, messecentrer, produktionsvirksomheder med flere.

Hos Adiatek har vi forskellige modeller alt efter dit behov, både hvad angår antal kvadratmeter, eller vaskebredden. Fra Ruby Walk-Behind gulvvaskerne der rengør 2000-2200 kvm/timen og med vaskebredde mellem 50-55 cm, til Opal modellen der er en meget stærk og kompakt ‘Walk-Behind’ gulvvaskemaskine med en arbejdsbredde på enten 66 eller 80 cm.

Hvilken Walk-Behind gulvvasker passer til dig?

Det at skulle finde den rigtige Walk-Behind gulvvasker kan være en større opgave. For der findes en masse forskellige modeller og varianter på markedet.

Nogle af de væsentligste kriterier du skal gøre dig overvejelser om er, rengøringsbredden, maskinens hastighed, tankstørrelsen samt batteriets driftstid på din gulvvaskemaskine. Først skal du dog gøre dig klar over, hvor mange kvadratmeter du har og hvor lang tid du vil bruge på din rengøring.

Ovenstående er nogle af de væsentligste kriterier, som det er meget vigtigt at gøre sig tanker om, inden du investerer i en gulvvaskemaskine. Uanset dit behov.

Derfor vil vi også meget rådgive og hjælpe dig omkring, hvad der er det rette valg for dig. Lige som vi gerne kommer forbi dig og laver en demo af de gulvvaskemaskiner der passer til dit behov.

Ruby 50 / 50t gulvvasker fra Adiatek
Indkøbskurv
Scroll to Top