Tidligere Adiatek.dk

Gulvvaskemaskiner til ethvert behov

Vælg din gulvvaskemaskine ud fra dit behov og arbejdsareal

Horsens Kommune har i flere år benyttet maskiner fra Adiatek. Både Baby gulvvaskemaskiner, Ride-On og den meget populære i-mop.

Klik her og læs om Horsens Kommunes erfaringer med produkter fra Curantteknik.dk

Rengøringsassistent fra Horsens kommune er fuldt tilfreds med Adiatek gulvaskemaskiner fra Curantteknik.dk

En gulvvaskemaskine fra Adiatek, er lig med kvalitet i din rengøring, og den rette gulvvaskemaskine kan gøre en verden til forskel. Med en gulvvaskemaskine fra Adiatek, vil du hurtigt opleve alle fordelene ved at have en maskine som effektivt efterlader gulvet skinnende rent.

En gulvvaskemaskine fra Adiatek sikre dig en grundig og effektiv rengøring hver gang, grundet den innovative teknik, ligesom du får en maskine der er let at håndtere af dine brugere samt et funktionelt design.

Vores maskiner både vasker og polerer dit gulv, som naturligvis efterlades helt tørt. Samtidig har de et stort fokus på et ergonomisk design, som sikrer dig en let og behagelig håndtering i alle faser af rengøringsarbejdet. Derfor opnår du og din virksomhed, med den rette gulvvaskemaskine, både en rengøring af høj kvalitet, samtidig med at I sparer tid på rengøringen.

Uanset dit behov og kompleksitet findes der en gulvvaskemaskine der passer til dig.

De mindre maskiner, som betjenes gående, er optimale til de mindre kontorarealer eller restauranter.

Baby gulvvaskemaskine er vores mindste gulvvasker, som let kommer rundt og gør rent i alle kroge, imens Diamond er vores største Ride-On gulvvaskemaskine, som er perfekt til store industriarealer.

Ruby gulvvaskemaskine på arbejde i en svømmehal
Indkøbskurv
Scroll til toppen