Gulvvaskemaskine - kontor & meget mere

CurantTeknik.dk er din førende forhandler når det kommer til gulvvaskemaskiner! Herunder kan du se vores store udvalg af vaskemaskiner til gulve – egnet til både kontor, erhverv og meget mere.
Har du spørgsmål kan du altid kontakte os. 

Vælg din gulvvaskemaskine ud fra dit behov og arbejdsareal

Vi fører et stort udvalg af gulvvaskemaskiner samt tilbehør. Klik ind på hver maskine og bliv klogere på produktet. Du kan altid kontakte os med spørgsmål hvis du skal bruge rådgivning. Vi kan også tilbyde dig en gratis demo af en gulvvaskemaskine.

Gulvvaskemaskine kontor, m.m. - Hvad kan det gøre for dig?

En gulvvaskemaskine fra Adiatek, er lig med kvalitet i din rengøring, og den rette gulvvaskemaskine kan gøre en verden til forskel. Med en gulvvaskemaskine fra Adiatek, vil du hurtigt opleve alle fordelene ved at have en maskine som effektivt efterlader gulvet skinnende rent.

Hvad end du skal bruge en gulvvaskemaskine til kontor, erhverv eller noget tredje, er en maskine fra Adiatek din sikkerhed for en grundig og effektiv rengøring hver gang! Grundet den innovative teknik, får du en maskine der er let at håndtere af dine brugere samt et funktionelt design.

Vores maskiner både vasker og polerer dit gulv, som naturligvis efterlades helt tørt. Samtidig har de et stort fokus på et ergonomisk design, som sikrer dig en let og behagelig håndtering i alle faser af rengøringsarbejdet. Derfor opnår du og din virksomhed, med den rette gulvvaskemaskine, både en rengøring af høj kvalitet, samtidig med at I sparer tid på rengøringen.

 

Se mere om vores kampagner her, måske vi har et godt tilbud til dig.

Ruby gulvvaskemaskine på arbejde i en svømmehal
Rengøringsassistent fra Horsens kommune er fuldt tilfreds med Adiatek gulvaskemaskiner fra Curantteknik.dk

Få succes med en gulvvaskemaskine til kontor

Uanset dit behov og kompleksitet findes der en gulvvaskemaskine der passer til dig.

De mindre maskiner, som betjenes gående, er optimale til de mindre kontorarealer eller restauranter.

Baby gulvvaskemaskine er vores mindste gulvvasker, som let kommer rundt og gør rent i alle kroge. Diamond er vores største Ride-On gulvvaskemaskine, som er perfekt til store industriarealer.

Horsens Kommune har i flere år benyttet maskiner fra Adiatek. Både Baby gulvvaskemaskiner, Ride-On og den meget populære i-mop.
Klik her og læs om Horsens Kommunes erfaringer med produkter fra Curantteknik.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top