Hvem er CurantTeknik

Adiatek på messe
Gulvvasker bruges af kvindelig medarbejder

Salg, service og rådgivning i Danmark foregår hos Curantteknik.dk

Salg, service og rådgivning i Danmark foregår hos Curantteknik.dk, hvor folkene bag har mange års erfaring i rengørings- og fødevarebranchen og dermed den rigtige forståelse for, hvad god hygiejne og arbejdsklima betyder.

Finn Schmidt Holm etablerede i 2009 Adiatek.dk efter 20 års erfaring i rengøringsbranchen og i 2021 er hjemmesiden ændret til Curantteknik.dk – men det er stadig det samme firma og Finn, der står bag tingene..

Missionen med Curantteknik.dk er til stadighed at udvikle de bedste rengøringsløsninger for mennesker og miljøet.

Fleksible løsninger til kundens fordel
Curantteknik.dk har en flad organisationsstruktur, fordi vi vil reagere hurtigt på alle typer kundehenvendelser og være fleksible i vores tilbud og løsninger. Vi ser vores kunder som tætte samarbejdspartnere, hvor vi kan være med til at udvikle deres virksomhed, så de bedre, nemmere og hurtigere kan holde rent.

Konkurrencedygtige priser
Vi har fokus på konstant at levere høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og et gennemsigtigt og stærkt serviceprogram. På den måde er der klarhed over totaløkonomien i hele maskinens levealder.

Førende vidensbank i branchen
Vi sætter en ære i at være en af landets førende vidensbanker inden for rengøringsbranchen, når det handler om innovation, brug og ikke mindst kombination af maskiner, plejeprodukter og arbejdsmetoder.

Ledelsen i Curantteknik.dk dækker hele Danmark, og kører dagligt ud til kunder. Derudover garanterer vi hos Curantteknik.dk en responstid på maks. 48 timer.

Vores generelle krav til de produkter vi vælger at sælge

For at sælge produkter i vores virksomhed gennemgår vi produkterne i mindst 1 år, så vi kender produkterne 100% og kender svagheder og alle styrker.

Gennemtestede produkter
Vi får samarbejdspartnere til at teste produkterne i ekstreme situationer, med så mange forskellige brugere som muligt. Her kan man hurtigt måle om produktet ligger op til, at brugeren laver fejl på produktet, så produktet ødelægges eller skades. Det kan koste kunden mange penge, at købe produkter der ikke kan holde til at blive brugt ude i den hårde industri, i rengøringsfirmaet eller i hjemmet.

Store krav til vores produkter
Vores særlig krav til alle produkter som vi sælger:

  • at produktet tager særlige hensyn til ergonomi, både i den måde produktet er udformet på og ikke mindst med stor hensyntagen til, hvor let produktet er at anvende.
  • at produkterne har et markant højere kvalitetsniveau end tilsvarende produkter på markedet
  • at alle reservedele og sliddele er lettilgængelige
  • at produkterne produceres af førende producenter på markedet, for at sikre reservedele og service i højeste niveau i fremtiden.
  • at vi selv ville købe produktet!

Når man køber produkter af os, bliver det et fremadrettet samarbejde, hvor vi vil bestræbe os på at yde den bedste service og fleksibilitet.

Med venlig hilsen
Direktør Finn Schmidt Holm

Indkøbskurv
Scroll to Top