Clean Green Afidamp Award

Adiatek Baby Gulvvaskemaskine har vundet prisen

Clean Green Afidamp Award er en årlig pris, som uddeles til de produkter, systemer eller tjenesteydelser i den professionelle rengøringsindustri og øvrig industri, hvor miljøet er sat højt på den enkelte virksomheds agenda.

Beslutningen om at oprette en pris, der er relateret til miljøet, udspringer af et ønske fra alle, der kender til rengøringsbranchen, miljøet og begrebet ‘bæredygtighed’.

AfidampFAB er en italiensk sammenslutning af producenter af maskiner, redskaber og produkter til industriel rengøring. Sammenslutningens primære formål er at udvikle rengøringsindustrien, så fokus rettes mod, at miljøet ikke udgør en ‘omkostning’ for virksomheden, men derimod en merværdi.

Ønsket fra AfidampFAB til rengøringsindustrien er, at den tager et større ansvar og udviser større følsomhed i søgningen mod bæredygtighed og etiske forpligtelser.

AfidampFAB finder det nødvendigt for virksomheden, at dens formål er at opnå en miljømæssig bæredygtighed, som involverer det rene design og metodiske aspekter, såsom produktdesign, procesudvikling, livscyklus, materialevalg, etc. samt aspekter indenfor produktledelse, såsom en opgørelse af indkøb af råmaterialer, transport mv.

Gulvvaskemaskinen Adiatek Baby er blevet indstillet og har modtaget en pris i kategorien: Øko-design og innovation for miljømæssig bæredygtighed inden for professionel rengøring.

Adiatek er blandt de første virksomheder i Veneto, som er blevet tildelt etiketten ‘Lavorosicuro’ *), da Adiatek har implementeret alle deres produktionsprocesser i systemet Management Safety and Health at Work (SGSL). Resultatet af aftalememorandummet Confindustria Veneto og INAIL-Regional Office for Veneto sigter mod at gennemføre de nye europæiske retningslinjer på dette område.

Adiatek tilbyder altså ikke kun gulvvaskemaskiner fra den italienske produktion, men tilbyder produkter, der er fremstillet i en organisatorisk kontekst, der ønsker at forebygge ulykker på arbejdet i et dynamisk og stimulerende arbejdsmiljø.

*) LavorosicuroPlus er en portal dedikeret til styring af sikkerhed i arbejdet i virksomheden. Det er et enkelt system, og det kan indføres i virksomheder, der ønsker at holde styr på alle opgaver og deadlines.

Det er et omfattende projekt, der yder assistance, og som integrerer portalen med rådgivning af tekniske initiativer fra Unindustria.

Indkøbskurv
Scroll to Top