Udtalelse fra Horsens Kommune om deres brug af gulvvaskemaskiner

Horsens Kommune rengøringsafdeling ligger under Service & Beredskab, hvis formål er at skabe gode fysiske rammer for alle borgere i Horsens Kommune. Her spiller rengøring en central rolle.

Fra tidligt om morgenen til sent om aftenen sørger de 180 medarbejdere, i rengøringsafdelingen, for, at der er gjort rent i kommunens institutioner, skoler, plejehjem og kontorer.  Såvel med klude, mopper og ikke mindst med gulvvaskemaskiner.

Gulvtek har gennem flere år leveret gulvvaskemaskiner til Horsens Kommune. Såvel de populære Baby gulvvaskemaskiner som kan betjenes af alle, men også den lidt større, fleksible og smidige Ride-On Coral 65M er at finde i deres maskinpark. Ligeledes er Horsens Kommune tilfredse brugere af den populære i-mop gulvvaskemaskine.

Hvilken gulvvasker passer til dit behov?

Gulvvaskere i brug hos Horsens Kommune
Rengøringsassistent fra Horsens kommune er fuldt tilfreds med Adiatek gulvaskemaskiner fra Curantteknik.dk

Gulvvaskemaskiner af høj kvalitet

​Rengøringsarbejdet er ofte et undervurderet og samtidigt hårdt arbejde. I Service og Beredskab i Horsens Kommune har man derfor også over en længere periode arbejdet med efteruddannelse og kompetenceløft af medarbejderne i rengøringsafdelingen, hvorfor de maskiner kommunen benytter ligeledes spiller en væsentlig rolle i de daglige arbejdsopgaver og rutiner.

Kirstine Bie som er rengøringsleder i Horsens Kommune udtaler om samarbejdet med Curantteknik.dk;

“De maskiner jeg har modtaget fra Adiatek er kvalitetsmaskiner, de er lette at betjene, har en fantastisk sugeevne, tager hensyn til rengøringsassistenterne og er robuste. 

Jeg oplever, et firma der lytter til deres kunder og er meget professionelle og hjælpsomme. Adiatek yder en hurtig leverance på maskinerne og yder en kompetent og hurtig service når maskiner skal repareres.” 

Kontakt os nu for uforpligtigende råd, priser og vejledning.

Indkøbskurv
Scroll to Top